A MÓDSZERRŐL

Businessman signing guestbook in reception area, female receptionist using telephone, smilingA kiropraktőrök az emberi testet egy integrált egésznek tekintik, külön figyelmet fordítva annak felépítésére, izomzatára, kötőszöveteire, neurológiai (idegrendszeri) kapcsolataira. Ez a módszer nem alkalmaz műtéti beavatkozásokat, vagy gyógyszeres kezeléseket, pusztán természetes módon gyógyít.
A kiropraktikai kezelések holisztikus szemlélettel történnek, azaz nemcsak a beteg területet,
hanem az egész szervezetet, mint összefüggő egységet kezeli. A gyógyulást a szervezet maga végzi el, ebben a kiropraktőr az öngyógyító mechanizmusok serkentésével segít.

A kiropraktőrök teljes körű diagnózis felállítása során kezelik a tüneteket okozó gyökérproblémát – így biztosítva, hogy nem csupán a tünetek (fájdalom, nehéz mozgás, esetleges légzési vagy érzékelési nehézségek, stb) múlnak el, de az azokat okozó, valódi probléma szűnik meg. A kiropraktőr a kezelést a kiropraktika sajátos műfogásaival, kézzel végzi,
egyénre szabottan. Biztonságosságát minimális erő és kifinomult technika alkalmazása teszi lehetővé, melynek révén a csigolyákat helyükre igazítja.

A kiropraktőrök a kezelések előtt egy teljes körű felmérést végeznek, melynek során megállapítják a gerinc állapotát, a testtartást és ennek alapján készítik el a kezelési tervet. A kiropraktikai gerincgyógyászat szerves része a mozgásra, táplálkozásra és életvitelre vonatkozó tanácsadás.
Mi nyújtó és erősítőgyakorlatokat, teljes körű tanácsadást nyújtunk a kezelési terv részeként.

Jelentkezzen be felmérésre!

Jelentkezzen be felmérésre!

Ismerje meg gerince állapotát, kérjen egy komplett kezelési tervet, minden kötelezettség nélkül!

Telefon: +36-1-782-26-02
Mobil: +36-30-944-9807
Email: info@kiropraktika.net