ÜDVÖZLÖM

Mireuta Róbert D.C.

Kiropraktőr

a Magyar Kiropraktőrök Egyesületének alelnöke

Erdélyben születtem, szüleimmel fiatal koromban emigráltam az Egyesült Államokba, Los Angeles-be. Egyetemi éveimben aktívan sportoltam, a Rugby csapat tagja voltam. Egy sportsérülés nyomán ismerkedtem meg a Kiropraktikával. Ekkor határoztam el, hogy magam is Kiropraktőr leszek.

Egyetemi tanulmányaimat a Life West Chiropractic Egyetemen végeztem ami nem hagyományos orvosi egyetem. Befejezése után szereztem meg a doktori címem a kiropraktika tudományából.

  • Öt éves szakmai és kórházi gyakorlatomat a San Francisco Life West egyetemi kórházában szereztem, ahol a krónikus fájdalmakra és sportsérülésekre specializáltam magam.
  • 2002-től a San Francisco 49esek, az egyik legismertebb Amerikai Football csapat Kiropraktőreként dolgoztam, Dr. Nick Athens kezei alatt.
  • 2003-ban, tovább bővítve a sportorvosi tapasztalataimat, az AS Roma focicsapatának egyik Kiropraktőreként dolgoztam, Dr. Mauro Centoval.
  • 2005 óta élek Budapesten, ahol folytattam tanulmányimat, elvégeztem és levizsgáztam az ETI – AMM, Alternatív Mozgás -és Masszázsterápia szakon

Amikor 2005-ben Budapestre érkeztem meglepve tapasztaltam, hogy itthon a Kiropraktika nem igazán ismert. Az emberek évekig, gyakran évtizedekig élnek krónikus fájdalmakkal, migrénnel, gerincsérvvel anélkül, hogy sejtenék, hogy a fájdalomcsillapító tablettákon és a műtéteken kívül, egy sokkal természetesebb megoldás is létezik. Elhatároztam, hogy egy olyan magánrendelőt nyitok, ahol elegáns, de mégis családias légkörben, jó hangulatban, közvetlen beszélgetések mellett gyógyulhatnak a vendégek. Olyan környezetben és olyan csapatban akartam dolgozni, ahol nem orvos-beteg kapcsolat alakul ki, ahol a hozzánk fordulók egyszerű és érthető tájékoztatást kapnak az állapotukról és a gyógyulási lehetőségeikről. Ezért nem csupán én képzem magam folyamatosan, de pácienseimnek is lehetőséget biztosítok a Kiropraktika és a gerincgyógyászat megismerésére.

Mára mindez sikerült:  a belvárosban, egy kellemes, családiasan berendezett rendelőben, képzett csapattal dolgozunk együtt. Kiropraktikai rendelőnk a 1053 Budapest, Szép utca 4. alatt található. A tágas, polgári eleganciával rendelkező térben, családias hangulatú várót, gyereksarkot, két rendelő szobát és egy külön masszázsszobát alakítottunk ki.